Την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου, το ισόγειο του The People’s Trust στην οδό Π. Αναγνωστοπούλου 35, άνοιξε τις πόρτες του για να φιλοξενήσει το πρώτο Christmas Bazaar του οργανισμού. Μια πιλοτική δράση, αφιερωμένη στη δημιουργικότητα, τη μικρή επιχειρηματικότητα και – πάνω απ’ όλα – στους ανθρώπους της κοινότητάς μας.
Στο Bazaar συμμετείχαν 7 επιχειρήσεις που έχουμε υποστηρίξει, παρουσιάζοντας χειροποίητα και δημιουργικά προϊόντα με ξεκάθαρη προσωπική ταυτότητα. Για εμάς, δεν επρόκειτο απλώς για μια χριστουγεννιάτικη αγορά, αλλά για μια ευκαιρία να αναδειχθεί η πορεία, η προσπάθεια και η εξέλιξη των ωφελουμένων μας μέσα από το πρόγραμμα του The People’s Trust.
Η ανταπόκριση του κόσμου, η ζεστή ατμόσφαιρα και οι ουσιαστικές συζητήσεις που αναπτύχθηκαν στο χώρο επιβεβαίωσαν ότι τέτοιες δράσεις μπορούν να λειτουργήσουν ως σημεία συνάντησης, δικτύωσης και ενδυνάμωσης της κοινότητας.
Ευχαριστούμε θερμά όσους συμμετείχαν και στήριξαν αυτή την προσπάθεια. Συνεχίζουμε — μαζί, ως μια κοινότητα που μαθαίνει, δοκιμάζει και εξελίσσεται.