Οι νικητές του 6ου κύκλου του CapsuleT που κέρδισαν τα χρηματικά έπαθλα του The People’s Trust

Την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, στην κατάμεστη αίθουσα του πολυχώρου ATRAKTOS, πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης του 6ου κύκλου του επιταχυντή του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, CapsuleT, όπου ανακοινώθηκαν οι τρεις μεγάλοι νικητές.

Οι τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις του 6ου κύκλου του CapsuleT που ξεχώρισαν και κέρδισαν τις τρεις πρώτες θέσεις ήταν η Travelr, η Mystery Pot και η Primehost. Αναλυτικότερα, η Travelr κατέκτησε την 1η θέση και το χρηματικό έπαθλο των €10.000, η Mystery Pot βρέθηκε στην 2η θέση λαμβάνοντας το ποσό των €5.000, και τέλος η ομάδα της Primehost πήρε την 3η θέση με έπαθλο τα €3.000. Τα χρηματικά έπαθλα των τριών επικρατέστερων ομάδων είναι δωρεά του The People’s Trust.

Ο Project Manager του The People’s Trust, Νικόλας Καρύδης, ο οποίος αποτέλεσε και μέλος της κριτικής επιτροπής, στον χαιρετισμό που απηύθυνε στην τελετή λήξης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι για τη συνεργασία μας με το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος και τον επιταχυντή του, γιατί μέσω αυτής της συνεργασίας μας δίνεται η δυνατότητα – πέρα των εταιριών που στηρίζουμε μέσω της δικής μας διαδικασίας – να στηρίξουμε νεοφυείς επιχειρήσεις σε έναν τόσο σημαντικό κλάδο όπως είναι ο τουρισμός, ο οποίος αποτελεί μέρος της εθνικής μας ταυτότητας, του εθνικού μας πλούτου και του ανθρώπινου δυναμικού μας».